På pbl.no finner du råd og hjelp til deg som driver privat barnehage, samt informasjon om PBLs brede tilbud av produkter og tjenester. Innholdet på pbl.no er seksjonert etter tema. Bruk temaene i denne oversikten for å finne informasjonen du søker.

75 55 37 00

Rådgivning på nett

Foto:

PBL i full gang med prosjekt Likebehandling 2012

Prosjekt Likebehandling 2012 er allerede godt i gang. Som i fjor henter PBL inn og kontrollerer kommunenes barnehagebudsjett, ettersom disse avgjør finansieringen av private barnehager. Og sommeren er en viktig periode i prosjektet.

Av: Informasjonsavdelingen     12.07.2012

Mange barnehager venter i disse dager på endelig avklaring av kommunalt tilskudd for 2011. Blant annet er det fortsatt mange klageprosesser som ikke er i mål. PBL bistår daglig barnehager med kontroll av 2011-tilskuddet. Full fart i ferietiden Men for de 15 prosjektmedarbeiderne i prosjekt Likebehandling...

Det kreves medlemskap i PBL for å se innholdet på denne siden. Logg inn nedenfor med ditt brukernavn og passord, eller les mer om medlemskap i PBL her.
Brukernavn:
Passord:

Vi jobber for å forbedre pbl.no og ønsker at du svarer på tre-fire korte spørsmål.

Vil du hjelpe oss?

Takk!

Gjør først det du kom for på nettsiden. Når du er ferdig, klikker du på 'Ferdig'-knappen som kommer opp nede i høyre hjørne.
Ferdig