På pbl.no finner du råd og hjelp til deg som driver privat barnehage, samt informasjon om PBLs brede tilbud av produkter og tjenester. Innholdet på pbl.no er seksjonert etter tema. Bruk temaene i denne oversikten for å finne informasjonen du søker.

75 55 37 00

Rådgivning på nett

Foto:

Slik beregnes pedagogisk bemanning ved deltidsplasser

Mange barnehager omregner deltidsplasser til heltidsplasser for å beregne den pedagogiske bemanningen. Men hovedregelen er at bemanningen må regnes ut fra antall barn, uavhengig av om de har deltids- eller heltidsplass.

Av: Informasjonsavdelingen     29.03.2012

PBL mottar en del forespørsler om barnehagen skal omregne antall deltidsplasser til heltidsplasser ved beregning av den pedagogiske bemanningen.  Regulert i forskrift og veileder Forskrift om pedagogisk bemanning lyder: Det skal være minimum én pedagogisk leder per 14-18 barn når barna er...

Det kreves medlemskap i PBL for å se innholdet på denne siden. Logg inn nedenfor med ditt brukernavn og passord, eller les mer om medlemskap i PBL her.
Brukernavn:
Passord:

Vi jobber for å forbedre pbl.no og ønsker at du svarer på tre-fire korte spørsmål.

Vil du hjelpe oss?

Takk!

Gjør først det du kom for på nettsiden. Når du er ferdig, klikker du på 'Ferdig'-knappen som kommer opp nede i høyre hjørne.
Ferdig