På pbl.no finner du råd og hjelp til deg som driver privat barnehage, samt informasjon om PBLs brede tilbud av produkter og tjenester. Innholdet på pbl.no er seksjonert etter tema. Bruk temaene i denne oversikten for å finne informasjonen du søker.

75 55 37 00

Rådgivning på nett

Foto:

Beregning av pedagogisk bemanning ved deltidsplasser

Mange barnehager omregner deltidsplasser til heltidsplasser for å beregne den pedagogiske bemanningen. Men hovedregelen er at bemanningen må regnes ut fra antall barn, uavhengig av om de har deltids- eller heltidsplass.

Av: Informasjonsavdelingen     29.03.2012

I forbindelse med hovedopptaket 2012 har PBL mottatt en del forespørsler om barnehagen skal omregne antall deltidsplasser til heltidsplasser ved beregning av den pedagogiske bemanningen. Mange barnehager har hatt en årelang praksis hvor beregningen skjer etter en omregning av deltidsplasser til heltidsplasser. Hva...

Det kreves medlemskap i PBL for å se innholdet på denne siden. Logg inn nedenfor med ditt brukernavn og passord, eller les mer om medlemskap i PBL her.
Brukernavn:
Passord:

Vi jobber for å forbedre pbl.no og ønsker at du svarer på tre-fire korte spørsmål.

Vil du hjelpe oss?

Takk!

Gjør først det du kom for på nettsiden. Når du er ferdig, klikker du på 'Ferdig'-knappen som kommer opp nede i høyre hjørne.
Ferdig