På pbl.no finner du råd og hjelp til deg som driver privat barnehage, samt informasjon om PBLs brede tilbud av produkter og tjenester. Innholdet på pbl.no er seksjonert etter tema. Bruk temaene i denne oversikten for å finne informasjonen du søker.

75 55 37 00

Rådgivning på nett

 
Velg tema:
Søk i spørsmål:
Foreldreavtale for samvirkeforetak uten andelsinnskudd Info

Her er et forslag til foreldrekontrakt / avtale for disponering av barnehageplass i barnehage organisert som samvirkeforetak uten andelsinnskudd.

Les mer

Vedtekter for aksjeselskap Info

Her er et forslag til vedtekter for barnehager organisert som aksjeselskap.

Les mer

Landsmøtet 2013 - styrets forslag til nye vedtekter Info

Her finner du PBL-styrets forslag til vedtekter for PBL og PBL-A. Forslag til nye vedtekter i høyre kolonne, gjeldende vedtekter i venstre kolonne.Frist for å sende inn forslag til vedtektsendringer er 28. februar 2013. Medlemsbarnehager kan sende forslag til endringer på e-post til info@pbl.no.

Les mer

Landsmøtet 2013 - fullmaktsskjema Info

Her finner du skjema for fullmakt til PBLs landsmøte 2013.

Les mer

Landsmøtet 2013 - innkalling Info

Her finner du inkalling til PBLs landsmøte 2013.

Les mer

Ny struktur på HMS-forskriftene – slik finner du frem Info

Fra 1. januar 2013 er strukturen på forskriftene til arbeidsmiljøloven endret. 47 forskrifter er redusert til seks. Kravene er i all hovedsak de samme. Arbeidstilsynet har laget er hefte som viser vei i de nye forskriftene. Klikk på lenken under for å laste ned.

Les mer

Veileder og mal fra KS og PBL Info

KS (kommunenes interesseorganisasjon) og PBL ble i september 2012 enige om en felles veileder og mal for beregning av tilskudd til private barnehager. Dette er partenes anbefalte fremgangsmåte. Les også: PBL og KS enige om tilskuddKS og PBL anbefaler kommunene å bruke det nye verktøyet og håper dette vi

Les mer

Barnehageundersøkelsen til EPSI Norge - plakat Info

I samarbeid med Private Barnehagers Landsforbund tilbyr EPSI Norge enkeltbarnehager å måle tilfredsheten i sin barnehage. Med undersøkelsen kan barnehagen finne ut hva foreldrene mener om barnehagen - og sammenligne resultatet med de nasjonale barnehageresultatene som EPSI Norge hvert år publiserer.

Les mer

Veileder om kravene til pedagogisk bemanning Info

Kunnskapsdepartementet har en veileder om barnehagelovens krav til pedagogbemanning. Trykk på lenken under for å laste ned informasjon om pedagognormen.

Les mer

Medlemsmøter høsten 2011 - foiler Info

Her kan du laste ned presentasjonen som er benyttet på medlemsmøter i november og desember 2011. Merk at noen av lysarkene kan variere noe, avhengig av hvor og når det aktuelle medlemsmøtet er avholdt.

Les mer

1 2 3 4 5 Neste