På pbl.no finner du råd og hjelp til deg som driver privat barnehage, samt informasjon om PBLs brede tilbud av produkter og tjenester. Innholdet på pbl.no er seksjonert etter tema. Bruk temaene i denne oversikten for å finne informasjonen du søker.

75 55 37 00

Rådgivning på nett

 
Velg tema:
Søk i spørsmål:
Brukerveiledning for PBL Frisk Info

PBL Frisk er en egen modul i PBL HMS. Her kan du enkelt registrere fravær og følge opp sykefraværet i barnehagen.Klikk på symbolet under for å laste ned brukerveiledning til PBL Frisk.

Les mer

Psykologisk førstehjelp - skjema Info

Her kan du laste ned skjema for bruk av psykologisk førstehjelp. Psykologisk førstehjelp dekker psykologibehandling ved plutselig og uforutsette hendelser. Traumatiske opplevelser ved brann, innbrudd, ran/overfall, trafikkulykke, dramatisk ulykke, dødsfall og naturskade gir rett til inntil 10 konsultasjo

Les mer

Psykologisk førstehjelp - faktaark Info

Her kan du laste ned mer informasjon om psykologisk førstehjelp. Psykologisk førstehjelp er en forsikring som sikrer rask tilgang til psykolog for personer som har opplevd en traumatisk hendelse. Uten krav om henvisning fra lege, eller noen former for egenandeler, settes den skadede raskt i kontakt med ps

Les mer

Protokoll fra landsmøtet 2013 Info

Her kan du lese referat/protokoll fra PBL-landsmøtet 2013.

Les mer

Årsmelding 2011-2012 Info

Her kan du laste ned PBLs årsmelding for 2011 og 2012.

Les mer

Mellomoppgjøret 2013: Tabell over time-, dags-, måneds- og årslønn Info

I dokumentet under finner du en lønnstabell gjeldende fra 1. mai 2013. Tabellen gir enkel oversikt over timelønn, daglønn, månedslønn, årslønn og overtidstillegg.

Les mer

Økononomiplan 2013-2015 Info

Her kan du laste ned økonomiplan for PBL slik den ble vedtatt av landsmøtet 2013.

Les mer

Strategiplan 2013-2015 Info

Her kan du laste ned strategiplan for PBL slik den ble vedtatt av landsmøtet 2013.

Les mer

Kurskatalog våren 2014 Info

Her finner du PBLs kurs- og konferansetilbud våren 2014.

Les mer

Landsmøtet 2013 - styrets forslag til nye vedtekter Info

Her finner du PBL-styrets forslag til vedtekter for PBL og PBL-A. Forslag til nye vedtekter i høyre kolonne, gjeldende vedtekter i venstre kolonne.Frist for å sende inn forslag til vedtektsendringer er 28. februar 2013. Medlemsbarnehager kan sende forslag til endringer på e-post til info@pbl.no.

Les mer